Smootheye

Lézeres szemhéj- és szemránckezelés (Smootheye)

Lézeres szemhéj- és szemránckezelés
Smootheye TM

A SmoothEye™ a szemhéj és szem körüli ráncok lézeres, forradalmian új kezelési lehetősége idegen anyag bevitele és sebészeti kezelés nélkül a Fotona SP Dynamis készülékének alkalmazásával (Erbium YAG lézer) a természetes hatásért.  

Azonnali, tartós eredmény a kollagén állomány stimulálása által – minimális lábadozási idővel vagy akár anélkül. A szarkalábak és a megereszkedett szemhéjak a forradalmian új, a bőrt nem sértő kezelése Er:.YAG SmoothEye™ üzemmódú lézerfény segítségével. Az intenzív, irányított felszíni hőhatás stimulálja a kollagén rostok újrastrukturálását és újratermelődését. Ez a kezelés a bőr petyhüdtségének csökkenését, rugalmasságának fokozódását, a ráncok elvékonyodását eredményezi a kezelt területeken. 

 • A szemhéj és szem körüli terület azonnali frissessége és feszessége
 • Serkenti a kollagén átalakítását és a kollagén újraképződést indít el
 • Gyors vagy egyáltalán nincs felépülési idő
 • Gyengéd, gyors és nem invazív
 • Biztonságos és precízen szabályozott
 • Feszesítés Fotona SMOOTH® modalitással

Er:YAG csökkenti a szem körüli ráncokat egy nem invazív megközelítésben. A nem ablatív Er:YAG SMOOTH® módot alkalmazzák a kollagén átalakításának és összehúzódásának stimulálására. A teljes szemhéj és szemkörüli régió lefedett, beleértve a szem feletti, alatti és oldalsó régiókat is. A terápiát a páciensek nagyon jól tolerálják, és nem írnak le kellemetlenséget.

Eredmény: természetes alsó és felső szemhéj és szem körüli területek megfiatalodása sebészi beavatkozás nélkül

Mi az a SmoothEye®?

A SmoothEye® egy új és izgalmas, nem ablatív Fotona SMOOTH® módú kezelés az alsó és felső szemhéj és szem körüli régió feszesítésére és a szem körüli ráncok megjelenésének csökkentésére. A SmoothEye® jelentősen meghúzza a szemhéjak és a periokuláris-szem körüli régió laza és öregedő bőrét, alig vagy egyáltalán nincs felépülési idő és maximális betegkomfort, így ez egy nagyon keresett, nem invazív orvosi kozmetológiai eljárás. Néhány kezelés után az eredmény: javítja a bőr rugalmasságát, általános szerkezetét és térfogatát, jelentős ránccsökkentéssel.

Markánsabb elváltozások esetén kiegészíthetjük a kezelést, a bőrt minimálisan sértő Er:YAG kezeléssel. A kezelés második fázisában az Er:YAG lézerrel a bőr minimális sértésével, először frakcionáltan egy mélyebb, majd teljes felszíni hámlasztással egy felszíni bőrrekonstrukciót végzünk. A kétlépéses kezelést úgy optimalizáljuk, hogy jelentős mértékben fokozza a bőr simaságát, ezáltal frissebb, egészségesebb, természetesebb megjelenést kölcsönözzön a pácienseknek. Kíméletes megoldás a finom vonalak, ráncok kezelésére, amely minimális felépülési idővel és természetes hatású eredménnyel jár. A beavatkozások skálája az egyszerű felszíni korrekcióktól, a mélyreható kollagén újrastrukturálásáig terjedhet.

A Fotona SMOOTH® mód előnyei:

Egy forradalmian új, nem ablatív Fotona SMOOTH® lézer kezelés mód, mely sima, szinte ”tollszerű”, nem ablatív módon, vérzés nélkül és pontosan szabályozott hőmérséklet-leadással kezeli a bőrt.

Az optikai energia egyedülálló, másodperc alatti hosszú impulzussorozatban kerül átadásra, amely megakadályozza a hőmérséklet felhalmozódását a felszínen, és homogén hevítést ér el a szövet több száz mikrométerén belül. A Fotona SMOOTH® mód ideális a bőr meghúzásához, feszesítéséhez. Az intenzív, szabályozott felületi szövetmelegítés serkenti a kollagén átalakítását és elindítja a neokollagenezist-kollagén újraképződését.

Az eredmény: a ráncok általános javulása, lazaság és rugalmasság a szem körüli kezelési területeken.

Milyen eredményre számíthat?
Bőre visszakapja simaságát, üde ragyogását. Fokozódó rugalmasságot, a ráncok elvékonyodását eredményezi a szemkörnyéki területeken.A Smootheye eredményeként mivel a teljes szemkörnyéke kezelésre kerül, egy noninvazív, műtéti beavatkozást nem igénylő szemhéjplasztika eredményességét érhetjük el.
Előkészületek

A kezelésmegkezdését mindig egy konzultáció előzi meg, amelynek során egyeztetjük, hogy Önnek hány kezelésre lehet szüksége. Általában 2 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez, de erőteljesebb elváltozások magasabb kezelési számot is igényelhetnek (általában max. 3). A kezelés előtt két héttel már ne menjen szoláriumba, ne napoztassa a kezelendő bőrfelszínt, mert a friss pigment képződés részben rontja a lézerkezelés hatékonyságát, részben a bőrfelszín átmeneti károsodását okozhatja. A kezelés napján ne használjon semmilyen krémet, kenőcsöt a kezelendő bőrfelszínen.

Smink nélkül érkezzen, vagy ha ez a teendői miatt nem megengedhető, akkor számítani kell a smink alapos lemosására a kezelés előtt, mert az “idegen pigment” - festett kozmetikumok rontják a lézer hatékonyságát.

Hogyan zajlik a kezelés?
A két lépésből álló kezelés a kezelendő bőrfelszín arányában 25-30 percig tart, ezt megelőzi az érzéstelenítés (érzéstelenítő krém alkalmazásával). A kezelendő területet fertőtlenítjük, előkészítjük.! Meleg érzet jellemző lehet a kezelés során, de ezt az érzetet az előkészítés során felületi érzéstelenítő krémmel csökkentjük, különösen abban az esetben, ha kétlépéses kezelést végzünk, így Önnek semmilyen kellemetlenséggel nem kell számolnia.
Milyen gyakran kell megismételni a kezelést?
A kezelés bármely évszakban - így nyáron is - biztonsággal alkalmazható. A kezelés 3 hetente végezhető és minimum 2, esetleg 3 alkalommal javasolt elvégezni a kívánt hatás elérése végett. Természetesen, mint minden esztétikai beavatkozás esetén a bőr állapota, a ráncok mélysége befolyásolhatja a kezelési számot.
Felépülés, regenerálódás, kezelés utáni javallatok

A kezelést követően a beavatkozás mértékével arányos a lábadozási vagy felépülési idő, néhány órától pár napig terjedően bőrpír, finom hámlás, enyhe vagy közepes duzzanat tapasztalható a kezelt területen.

Amennyiben az Er:YAG lézeres kezelés erőteljesebb, mert nagyobb a ráncok mélysége, az egyéni érzékenységtől és a hámlasztás mélységétől függően 3-5 nap is lehet a regenerálódás. A Fotona SmoothEye™ lézeres kezelés után, a kezelést követően 3-4 nap múlva kis hámlás jelentkezhet, majd ezután normál bőrszín és ragyogó, megfiatalodott bőr lesz az eredmény A kezelés hatása még hetekig erősödik, ahogy a kollagén rostok újra képződnek a bőrben.

 • Az ideális hatás eléréséért a kezelést követően javasolt hidratáló krémeket és fényvédőt használni a kezelt bőrfelszínen.
 • A kezelést követően kerülendő a napozás és a szolárium (legalább egy hétig).
Milyen lézert használunk a kezelésekhez?

A klinikánkon elérhető a Fotona forradalmian új lézerkészüléke: a Fotona SP Dynamis. A lézerkezelő egyedülállóan kombinálja az Nd:YAG és az Er:YAG ( Neodinium és Erbium YAG) lézersugarakat. A világ egyik leghatékonyabb esztétikai, bőrgyógyászati, nőgyógyászati, érsebészeti és horkolásgátló lézeres kezelései végezhetők vele. 

Az Erbium YAG lézer által kibocsátott fény hullámhossza néhány mikronnyi szövetvastagságban nyelődik el, így elkerülhető a mélyebb szövetrészek sérülése.

Emiatt a kezelési lehetőségeknek széles a köre:

 • Hideg abláció, hőhatások nélkül –pl. jóindulatú bőrelváltozások kezelése, hideg hámlasztás
 • Kombinált ablatív és hőkezelések – pl. bőrfiatalítás
 • Nem ablatív, csak hőkezelések – minimálisan invazív bőrfeszesítés

Az Neodinium YAG lézer kibocsátotta sugár eléri a mély bőrszöveti szerkezeteket anélkül, hogy a bőr felső rétegét - az epidermiszt - megsértené, bőrtípustól függetlenül.

A három legfontosabb tulajdonsága:

 • Ultramély behatolás
 • Biztonságos minden bőrtípushoz
 • Nagyfokú megbízhatóság

A Fotona orvosi lézerrel végzett kezelések biztonságosságát és hatékonyságát számos klinika teszt és tanulmány garantálja.

A kezeléseket képzett, lézerkezelésekben jártas szakembereink végzik.

Árak

Minta szakrendelés

  2024 2023
SmoothEye - műtét nélküli szemhéjplasztika - Kezelések javasolt száma: 3 Ár/alkalom:
75 000 Ft
Ár/alkalom:
75 000 Ft
Konzultációs díj:  29 500 Ft 32 500 Ft

*Szakorvosi vizsgálataink alapáron csak abban az esetben tartalmaznak kiegészítő vizsgálatot vagy szolgáltatásokat, (pl. gyorsteszt, laborvizsgálat, ultrahangos vizsgálat, stb.), ha azokat az árlistában feltüntettük. A vizsgáló orvos szakmailag indokoltnak tarthatja és javasolhatja kiegészítő vizsgálatok elvégzését, melyek további költséggel járhatnak.

Orvosaink

Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Forgács Sándor

Dr. Forgács Sándor

Sebész, érsebész,  igazgatósági tag

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.