medoc egeszsegkozpont

MeDoc Egészségközpont

Bemutatkozás

Medoc Egészségközpont 2008 évi indulása óta kiemelt jelentőséget tulajdonít a prevenciónak. Hiszünk abban, hogy az időben és rendszeresen elvégzett szűrések, szakorvosi vizsgálatok igénybevételével egyre többen, egyre hosszabb ideig élvezhetik a testi és lelki problémáktól mentes teljes életet.Tevékenységünk elsődleges célja a betegségek megelőzése ill. korai felismerése, mikor azok még a legjobb eséllyel gyógyíthatók.

Rendelőink az itt dolgozó kiváló szakembereink segítségével, ennek a kihívásnak eleget téve - több szakterületen Magyarországon egyedülálló, csúcstechnológiájú diagnosztikai gépekkel felszerelve - olyan támogató környezetet teremtenek, ahol Ön a természetes szorongásait feledve szinte otthon érezheti magát, legyen szó akár az emlőrák elleni küzdelemről, a szív – és érrendszeri megbetegedésekről, anyagcsereproblémákról, a szemünk világáról vagy a mindennapjainkat befolyásoló más betegségről.... 

Az élet valódi értéke maga az élet. Az élet forrása pedig az egészség. Egyike azon emberi értékeinknek, amely mindannyiunknak fontos.

ÖN PEDIG FONTOS NEKÜNK!

Nem szabad elválasztani a testet a lélektől, a betegséget a betegtől, és az embert attól a környezettől ahol él.

Dr. Szegedi Andrea

Tulajdonos

Dr. Petrik Róbert

Urológus főorvos, orvosigazgató, igazgatósági tag

Tanusítványok

iso

A Medoc Egészségközpont 2015 óta rendelkezik
ISO minősítéssel.

ISO 9001:2015 (HU)ISO 9001:2015 (EN)