bely zsuzsanna

Orvosi lézeres arckezelések

Az orvosi lézeres arckezelések méltán válnak egyre népszerűbbé, hiszen olyan non-invazív beavatkozások, amelyekkel hatékonyan, eredményesen és fájdalom nélkül javítható a bőr szerkezete.

A technika és az orvostudomány fejlődése párhuzamos, ugrásszerű fejlődése teszi napjainkban lehetővé azokat az eljárásokat, melyek valós alternatívái a hagyományos sebészeti kezeléseknek. Az arcon vagy más testrészeinken az idő előrehaladtával észrevesszük az öregedés jeleit. Megváltozik a bőr szerkezete. Az lézer terápiák bevezetése előtt ezt csak sebészeti eljárással tudták kezelni. Ma már a lézerkezelések olyan megoldást nyújtanak, amelyek egyszerűbbek, hatékonyak és kíméletesebbek minden eddigi beavatkozásnál.

A bőr lézer-kezelésének az alapja, a rendellenes vagy nemkívánatos elváltozások a lézerfény elnyelődésének hatására szerkezeti változáson esnek át. Lényege, hogy a kezelés során a környező szöveteket nem károsítjuk. Ezt úgy érjük el, hogy kiválasztjuk azt a megfelelő hullámhosszú lézerfényt, amely a célstruktúrában optimális mértékben, a környező szövetekben viszont a lehető legkisebb mértékben nyelődik el.

Műtét nélkül, fájdalommentesen és természetes módon, a szervezet saját regenerációs képességét stimulálva, mindössze néhány kezeléssel elérhető a bőr megfiatalítása, rugalmasságának visszanyerése. Méltán mondhatjuk, hogy ezek a gyors, látványos és tartós kezelések “visszafordítják az idő kerekét”, méghozzá úgy, hogy megmarad a bőr természetessége.

A Klinikánkon alkalmazott Fotona SP Dynamis lézer gépei a világ vezető lézer készülékei közétartoznak. (A fejlesztő és gyártó büszkén viseli “a világ legjobb lézere” címet) A Fotona lézerek számos kezelési rendszert kínálnak a páciens igényeinek kielégítésére. A legkorszerűbb műszaki megoldásokkal maximális szabadságot biztosítanak a lézerparaméterek megválasztásában.

Képzett lézeres szakembereink állnak a páciensek rendelkezésére intézményünkben, hogy Önnek segítsenek a legtermészetesebb úton visszanyerni arca szépségét.

Arckezelések Fotona lézerrel

Fotona 4D

Arcplasztika vágás nélkül

A Fotona 4D olyan lézeres kezeléssorozat, amely az arc külső felületét és a szájüreg felőli részét egyaránt kezeli. A Fotona egyik legismertebb és legnépszerűbb kezelése, hiszen időtálló, volumennövelő és bőrfeszesítő hatás érhető el injekció vagy bármilyen invazív beavatkozás nélkül. A kezelés során kétféle lézer hullámhosszt (Er.YAG és Nd.YAG) valamint négyféle kezelési eljárást használunk, ezek együttes alkalmazása négy különböző szinten hat az életkori változások ellen.

A kezelés négy lépése:

1. lépés SmoothLiftinTM
Szájüregi feszesítés
2. lépés: SMOOTHTM Remodeling
Bőrfiatalítás és a kollagénrostok újrarendezése
3. lépés: PIANOTM
Mélyrétegek hevítése és szinergisztikus feszesítés
4. lépés: SuperFicialTM
Enyhe hámlasztás

További információink

lezeres arckezeles
lezeres arckezeles6

Fotona 4D man

Lézeres bőrmegújítás és bőrfiatalítás férfiakra szabva

A Fotona 4D kifejezetten férfiak számára kifejlesztett lézeres bőrfiatalító és bőrmegújító kezelése, amely természetesen friss, fiatalos és egészséges bőrt garantál. A kezelés non-invazív, nincs felépülési idő, és kíméletessége miatt érzéstelenítés sem szükséges.  

A Fotona4D®Men módszert az teszi egyedülállóvá, hogy szinergisztikusan használja fel a

Fotona kiegészítő Er.YAG és Nd.YAG lézerhullámhosszait egy 4 lépéses eljárásban. A különböző üzemmódok együttes használata a kollagén teljes vastagságú összehúzódását ezáltal pedig feszesedést és volumennövekedést idéz elő.

További információink

Rosacea

Azonnal látványos eredmény lézerrel

A rosacea igen kellemetlen bőrbetegség, ami sokak életét megkeseríti. A lézeres kezelések hatékonyan csökkentik a gyulladást és az értágulatokat, így azonnal, látványos eredményt biztosítanak.

További információink

lezeres arckezeles4
lezeres arckezeles3

TwinLight®

Fractional Rejuvenation

A TwinLight frakcionált bőrfiatalítás egyszerűen, három lépésben fokozza a bőr simaságát, és frissebb, egészségesebb ad neki. Kifejezetten ajánlott finom vonalak és ráncok kezelésére.  Minimális felépülési idővel jár, a végeredmény pedig letisztult és természetes hatású lesz. Az eddigi bőrmegújító eljárásokkal ellentétben nem a nagyobb bőrfelületekre koncentrál. A TwinLight® frakcionált bőrfiatalító kezelés alatt a lézersugarat pontosan a bőröregedés tüneteit mutató felületre célozzuk, így az egészséges bőr érintetlen marad.

További információink

Smootheye®

Alsó-felső szemhéj és a szemkörnyéki bőr feszesítése, ráncok csökkentése lézer segítségével

Egy forradalmian új, nem ablatív Fotona SMOOTH® lézer kezelés mód- sima, szinte ”tollszerű”, nem ablatív módon, vérzés nélkül és pontosan szabályozott hőmérséklet-leradással kezeli a bőrt.

Az optikai energia egyedülálló, másodperc alatti hosszú impulzussorozatban kerül átadásra, amely megakadályozza a hőmérséklet felhalmozódását a felszínen, és homogén hevítést ér el a szövet több száz mikrométerén belül. A Fotona SMOOTH® mód ideális a bőr meghúzásához. Az intenzív, szabályozott felületi szövetmelegítés serkenti a kollagén átalakítását és elindítja a neokollagenezist-kollagén újraképződését.

Az eredmény: a ráncok általános javulása, lazaság és rugalmasság a szem körüli kezelési területeken.

További információink

lezeres arckezeles5

Árak

Lézeres kezelések

  Kezelések javasolt száma Ár/alkalom
Lézeres arcfeszesítés - Fotona 4D / 4D Man® 2-3 150 000 Ft
Lézeres mélyhámlasztás Fotona Twinlight® 2 120 000 Ft
Rosacea kezelés 3 45 000 Ft
Rosacea kezelés teljes arcra 3 80 000 Ft
SmoothEye - műtét nélküli szemhéjplasztika 3 75 000 Ft
VectorLift 4 100 000 Ft
LipLase 1-2 50 000 Ft
Tightsculpting (blokkonként) 4-6 75 000 Ft
Akne / scar revision 3-5 35 000/75 000 Ft
Handlase - 2 kézre 2-3 90 000 Ft

*Szakorvosi vizsgálataink alapáron csak abban az esetben tartalmaznak kiegészítő vizsgálatot vagy szolgáltatásokat, (pl. gyorsteszt, laborvizsgálat, ultrahangos vizsgálat, stb.), ha azokat az árlistában feltüntettük. A vizsgáló orvos szakmailag indokoltnak tarthatja és javasolhatja kiegészítő vizsgálatok elvégzését, melyek további költséggel járhatnak.

Orvosaink

Dr. Forgács Sándor

Dr. Forgács Sándor

Sebész, érsebész,  igazgatósági tag

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy a egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.

Cookie-kat használunk
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy szélesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóinknak.