Plasztikai sebészeti szakrendelés

Plasztikai sebészeti szakrendelés

Plasztikai sebészeti szakrendelés

Örök érvényű megállapítás, hogy a testi egészség mellett a lelki egészség is ugyanolyan mértékben fontos.

Sokan vannak a világban, akiknek az egyik legnagyobb problémát saját maguk elfogadása okozza. 

Elsőre ez általában a külsőségek elfogadását jelenti. Ha valaki nincs megelégedve bizonyos testi elváltozásival, vagy csak szimplán kissé fiatalodni szeretne, manapság teljesen elfogadott és természetes, hogy ezt szakemberrel konzultáljuk meg. Ez a szakember a plasztika sebész, aki teljeskörüen ad erre lehetőséget.

A test és arc küllemének feltérképezése mellett maximálisan figyelembe véve a páciens igényeit és a technikai lehetőségek a konzultáció során.

A legfőbb cél, hogy a páciens és a plasztikai sebész közös, mindenki számára elégedettséggel járó konszenzussal távozzon a konzultációról. Ez egy igazi partnerség a páciens és az orvos között, ami a hosszútávú sikeresség egyik alapja.

Mi is történik a plasztika sebészeti konzultáció során?

Ön, mint páciens, valamely ön számára problémát okozó esztétika problémával jelentkezik, legyen ez akár alaki elváltozás vagy a kor előrehaladásával megjelenő bőr és bőralatti kötőszövet megváltozása.

Ezt maximális diszkréció mellett fel tudja tárni a konzultációs során. Ezután a szakorvos felméri az ön igényeit, valamint feltérképezi az az elváltozás mértékét.

A konzultáció végén közösen kialakítanak egy kezelési tervet. A kezelési terv részletesen tartalmazza az elváltozás mibenlétét, a javasolt kezeléseket és a várható eredményeket is legyen ez akár műtéti megoldás, vagy egyéb pl. arcfiatalító, ránctalanító kezelés.

Emellett szintén a plasztika sebészet tárgyköre az arcon levő különböző bőr és bőralatti elváltozások eltávolítása. Ez azért kiemelt terület, mert az arcon evő elváltozások egyrész nagyon szembeötlők a mindennapokban. Az ezen a területen végzett műtéti beavatkozásoknál kiemelten fontos a plasztikai sebészeti szemlélet az optimális esztétikai eredmény eléréséhez.

Mik a plasztika sebészeti szakrendelés keretein belül elvégzett vizsgálatok, beavatkozások?
  • Plasztikai sebészeti, esztétikai konzultáció
  • Arcon levő bőr és bőralatti elváltozások eltávolítása
  • Arc fiatalító és ránctalanító kezelések.

Árak

Plasztikai sebészeti szakrendelés

  2024 2023
Plasztikai sebészeti konzultáció 32 500 Ft 32 500 Ft
Plasztikai sebészeti szakorvosi vizsgálat és bőrkimetszés együtt (legfeljebb 1 kimetszés) 57 600 Ft  57 600 Ft
Anyajegy, jóindulatú bőrdaganat kimetszése - első kimetszés (külön időpont esetén) 41 700 Ft  41 700 Ft
Anyajegy, jóindulatú bőrdaganat kimetszése - minden további kimetszés 27 400 Ft 27 400 Ft

*Szakorvosi vizsgálataink alapáron csak abban az esetben tartalmaznak kiegészítő vizsgálatot vagy szolgáltatásokat, (pl. gyorsteszt, laborvizsgálat, ultrahangos vizsgálat, stb.), ha azokat az árlistában feltüntettük. A vizsgáló orvos szakmailag indokoltnak tarthatja és javasolhatja kiegészítő vizsgálatok elvégzését, melyek további költséggel járhatnak.

Orvosaink

Dr. Tillmann Zsolt

Dr. Tillmann Zsolt

Plasztikai sebész

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.