Frakcionált lézeres arcfiatalítás- TwinLight

Frakcionált lézeres arcfiatalítás- TwinLight

Frakcionált lézeres arcfiatalítás- TwinLight®

Miért ajánljuk Önnek ezt a kezelést?
  • Mélyreható, hosszan tartó bőrfiatalító kezelés
  • Serkenti a szervezet természetes megújító folyamatait
  • Egyszerű korrekcióktól az évek nyomait eltüntető radikális, optikai energiát alkalmazó bőrmegújításig
  • Minimális lábadozási idő
  • Természetes hatású eredmény
  • Gyorsan, hatékony kezelés
  • Biztonságos, páciensbarát eljárás

Bármely típusú és színtónusú bőrre alkalmazható- Személyre szabottan Önnek!

Milyen jellegű beavatkozás a frakcionált bőrfiatalítás?

A TwinLight egy háromlépéses, egyszerű, lézeres, frakcionált bőrfiatalítás, melynek hatására a kezelt bőrterület simábbá válik, frissebbnek, egészségesebbnek hat. A természetesség jegyében a kezelést arra optimalizálták, hogy a ráncok, finom egyenetlenségek, minél kisebb beavatkozással, minimális felépülési idővel a legtermészetesebb eredményt biztosítsa Önnek. A „csomagokban” leadott, szakaszosan irányított, úgynevezett frakcionált lézerfény kezeléssel lehetővé válik a precíz beavatkozás, melynek az eredményeként az Ön bőre megújul. A kiindulási állapottól függően, az egyszerű finom korrekciótól, egészen a mély szöveti struktúrákat is érintő kollagén újra képződésig terjedhet a kezelés. Mindenki számára ideális megoldás, akik nem szeretnének kémiai vagy sebészeti beavatkozást.

Hogyan működik a TwinLight® Frakcionált bőrfiatalítás?

Nagyon sok bőrmegújító kezelés található a klinikák kínálatában.  A régebbi eljárások a teljes bőrfelszínt kezelték, holott lehet, hogy egyes régiókat különböző mértékben kellett volna megújítani. A TwinLight® bőrfiatalító lézer kezeléssel precízen célozhatunk meg olyan felületeket, ahol a bőr öregedése már elkezdődött, de a körülötte levő területek még teljesen egészségesek. A lézer kezelés hatására a bőr mélyebb rétegeiben (irha réteg) fokozódik a kollagén képződés, mely a bőr rugalmasságának, fiatalos kinézetének egyik alapvető eleme. Ez a típusú kezelés bármely színtónusú és típusú bőrre egyaránt alkalmazható. A kezelés után nem vagy csak minimális felépülési idővel kell számolni Önnek.

A TwinLight frakcionált bőrfiatalítás lépései a következők:

Első lépésként a bőr kondicionálása történik Nd:YAG lézer segítségével. A rövid stimuláció után a második áthaladáskor FRAC3® üzemmódban a hőt mélyebbre sugárzó lézernyaláb kétszer végigmegy a felületen.

Második lépésként az úgynevezett frakcionált (szakaszos) terápia történik: Er:YAG lézersugár segítségével az elöregedett hámréteget irányítottan, frakcionáltan távolítjuk el.  Az így kialakított mikrocsatornákat ki fogja tölteni a későbbiekben egy friss, feszes, egészséges hámréteg.

Harmadik lépésként hámlasztás történik, ahol a teljes átmérőjű Er:YAG lézernyaláb eltávolítja a felszíni bőrhibákat  A Fotona Dynamis Pro Er:YAG és Nd:YAG lézersugarai egymás kiegészítő hatásaként hatnak a bőrszövetekre. Míg a Neodínium a mély rétegeket célozza, úgy az Erbium pedig a felszíni hámréteget. 
Végeredményként Önnek minden rétegben megújuló, természetes megjelenést biztosító, üde bőre lesz ismét. 

 Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés megkezdését mindig szakorvosi vizsgálat előzi meg, melynek során megbeszélésre kerül, hogy Önnek milyen erősségű és hány kezelés lehet szükséges.

A kezelendő bőrfelszín nagyságától és állapotától függően 20-40 percet vesz igénybe egy kezelés.
Szintén a bőr állapotától függően általában 1-2 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Néha azonban, ha erőteljesebb változást kívánunk elérni, magasabb kezelési számra lehet szükség (3-4 kezelés).

A felépülés gyors, a beavatkozás után a néhány órától pár napig tartó bőrpír mellett, enyhe duzzanatra és finom hámlásra lehet számítani a kezelt területen a beavatkozást követően.
Ennek megszünte után Önnek fiatalos, sima, ragyogó bőre lesz.

Fontos teendők a kezelés előtt és után
Kérjük a kezelés előtt minimum 1 héttel már ne napozzon, ne menjen szoláriumba. A kezelés napján-ne használjon semmilyen krémet, kenőcsöt, sminket a kezelendő területen. Természetesen a kezelést követően is 7-10 napig szintén nem ajánlott a napozás, szolárium. Ajánlani fogunk az ön bőrtípusának megfelelő beavatkozás után alkalmazandó krémet, kenőcsöt is.
Mennyi idő a felépülés?
A kezelést követően a beavatkozás mértékével arányos a lábadozási vagy a felépülési idő. Néhány órától pár napig terjedően bőrpír, finom hámlás, enyhe duzzanat tapasztalható a kezelt területen. A hámlást követően rózsaszínes, ragyogóan sima bőr lesz látható.
Mikor válik láthatóvá az eredmény?
Már a kezelés után néhány órával azt tapasztalhatják a kezelt páciensek, a bőrük simábbá, feszesebbé, fiatalosabb kinézetűvé válik. A teljes eredmény láthatóságához azonban több idő kell. A kezelés után néhány héttel lesz igazán látványos, mivel a kollagén újra képződéshez 2-3 hónap szükséges. Ahhoz, hogy igazán tartós legyen a hatás, 4 hetente javasolt ismételni a kezelést 2-3 alkalommal.

Árak

Frakcionált lézeres arcfiatalítás - TwinLight

  Kezelések javasolt száma Ár/alkalom
Lézeres mélyhámlasztás Fotona Twinlight® 2 120 000 Ft

*Szakorvosi vizsgálataink alapáron csak abban az esetben tartalmaznak kiegészítő vizsgálatot vagy szolgáltatásokat, (pl. gyorsteszt, laborvizsgálat, ultrahangos vizsgálat, stb.), ha azokat az árlistában feltüntettük. A vizsgáló orvos szakmailag indokoltnak tarthatja és javasolhatja kiegészítő vizsgálatok elvégzését, melyek további költséggel járhatnak.

Orvosaink

Dr. Forgács Sándor

Dr. Forgács Sándor

Sebész, érsebész,  igazgatósági tag

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy a egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.

Cookie-kat használunk
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy szélesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóinknak.