Laborvizsgálatok

Laborvizsgálatok

Laborvizsgálatok

A laborvizsgálat a testnedvek összetételét és az azokban előforduló különféle biológiai-kémiai anyagokat, mennyiségét vizsgálja és megjelöli. A vérvétel során levett minta egy laboratóriumba kerül, ahol szakemberek különféle eljárásokkal és műszerekkel, számos segédanyag felhasználásával vizsgálják, mérik és ha tározzák meg az összetételét. Egy vérmintából azonban nem minden tudható meg, ami fontos lehet a betegség megállapításához. Számos betegség nagyon sokáig nem, vagy alig mutatható ki a vérből, ezért szükség lehet a vizelet vagy a széklet vizsgálatára is. Az laboreredményeket a beteg, és/vagy a vizsgálatot kérő orvosa kapja meg.  

A Medoc Egészségközpontban kellemes, nyugodt környezetben, előjegyzett időpontban végezzük az önnek a szükséges vérvételt, és leadhatja a további vizsgálatokhoz szükséges vizelet- vagy székletmintát is. Beutaló nélkül, kedvező áron, akár egyedi kérés alapján is igénybe veheti laborvizsgálatainkat, és a kontrollvizsgálatoknál sem kell megvárnia a TB által meghatározott következő időpontot.

Az Ön kényelmét szemelőtt tartva, a leletekért nem szükséges ismét befáradnia hozzánk, hiszen kérésére e-mailben vagy postai úton elküldjük Önnek az eredményt, valamint térítés ellenében az értelmezésében is segítünk.

MIKOR VEGYEN RÉSZT LABORVIZSGÁLATON?

Bizonyos életkor felett évente, illetve túlterhelt életmódot folytatóknál esetleg gyakrabban tanácsos elvégezni laboratóriumi vizsgálatot. Sokan ma már akkor is megteszik ezt, ha panaszmentesek. Ez a prevenció egyik legegyszerűbb módja! 

„Kisrutin” laborvizsgálat

Vércukor, nátrium, kálium, vesefunkciót jellemző adatok (karbamid, kreatinin, húgysav), összkoleszterin, májfunkciót jellemző adatok (összes bilirubin, GOT (ASAT), GPT (ALAT), Gamma-GT), minőségi vérkép, ALP (alkalikus foszfatáz), összfehérje, albumin, CRP (C reaktív protein), HDL koleszterin, triglicerid

9 800 Ft

„Nagyrutin” laborvizsgálat

Vércukor, nátrium, kálium, vesefunkciót jellemző adatok (karbamid, kreatinin, húgysav), pajzsmirigyhormon (TSH), összfehérje, albumin, összkoleszterin, LDL-koleszterin, HDL-koleszterin, trigliceridek, májfunkciót jellemző adatok (összes bilirubin),, GOT (ASAT) GPT (ALAT), Gamma-GT), alkalikus foszfatáz, alfa-amiláz, süllyedés, minőségi vérkép), vizeletvizsgálat, vas, ferritin, transzferrin, CRP (C reaktív protein), Laktát-dehidrogenáz (LDH)

16 300 Ft

Teljes laboratóriumi paletta

Ezen”rutin”vizsgálatokon kívül klinikánk a teljes laboratóriumi palettát biztosítja pácienseinek, legyen az bármilyen speciális vizsgálat is. (pl. ételintolerancia, trombózis hajlam genetikai vizsgálata, mikrobiológia tesztek stb.)

Kérje honlapunkon tájékozódjon a lehetőségekről. Bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatosan, bátran tegye fel nekünk és mi segítünk.

Célunk, hogy semmi olyan vizsgálatot nem ajánljunk, amire nincs szükség, viszont amire igen, azt hiszem, egy mintavétellel meg tudjuk oldani a teljes képet érdekében. 

TUDNIVALÓK, ELŐKÉSZÜLETEK A VIZSGÁLAT ELŐTT

Mielőtt a laborvizsgálatára jönne, kérjük egyeztessen az asszisztenseinkkel, mert nem minden laborvizsgálat esetén fontos az éhgyomor.

Az intézményünkben levett laborminták elszállítását és feldolgozását szakmai partnerünk, a Synlab Hungary Kft., valamint a Medserv Kft. történt, ezért a munkaügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos panaszok kivizsgálása több időt igénybe vehet, valamint az esetleges károkért a Medoc Egészségközpont Kft. korlátozottan vállalom felelősséget.

Árak

*Szakorvosi vizsgálataink alapáron csak abban az esetben tartalmaznak kiegészítő vizsgálatot vagy szolgáltatásokat, (pl. gyorsteszt, laborvizsgálat, ultrahangos vizsgálat, stb.), ha azokat az árlistában feltüntettük. A vizsgáló orvos szakmailag indokoltnak tarthatja és javasolhatja kiegészítő vizsgálatok elvégzését, melyek további költséggel járhatnak.

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.